Αξιοπιστία και συνεπεία στην ανακαίνιση οικιακών και επαγγελματικών κτηρίων.

Νερομηλιώτης Δημ.
Ποιοι είμαστε

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η κατασκευαστική Νερομηλιώτης είναι μια από τις πλέον αξιόπιστες και συνεπείς επιχειρήσεις στο κλάδο της κατασκευής και ανακαίνισης οικιακών και επαγγελματικών κτηρίων .
Η μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα και τη κατάλληλη τεχνογνωσία του προσωπικοί οδήγησαν στη γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησης η οποία τα τελευταία 25 χρόνια επέκτεινε τις δραστηρίοτητες της σε κουφώματα αλουμινίου και pvc ,σε σιδηροκατασκευές πάντως τύπου, όπως επίσης και σε πόρτες ασφαλείας , στα κάγκελα ,στις εσωτερικές πόρτες , στα ρολά ,στις σίτες και στις γκαραζόπορτες.
Καλύπτοντας έτσι με μεγάλη επιτυχία όλο το φάσμα του εσωτερικού και εξωτερικού κουφώματος. Επίσης απευθύνεται και σε επαγγελματίες με έτοιμα κουφώματα. Το άριστα κατασκευασμένο τελικό προϊόν , η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης , οι φιλικές τιμές αλλά και η συνεργασία με κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου έφεραν και κρατούν αξία τη κατασκευαστική Νερομηλιώτης σε μια από τις πρώτες θέσεις του χώρου.

Παροχές

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

01.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Ανακαίνισε το σπίτι σου ή τον επαγγελματικό σου χώρο με προσαρμοσμένες λύσεις στις ανάγκες σου.

02.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ –ΑΥΤΟΝΟΜΩ

Αναλαμβάνουμε να αναβαθμίσουμε ενεργειακά το χώρο σας με όλο το πακέτο εργασιών που προσφέρει το πρόγραμμα εξοικονομώ – αυτονομώ.

03.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

04.

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Κατασκευάζουμε σιδηροκατασκευές υψηλών προδιαγραφών ανάλογα με τις ανάγκες σας.